JOIN
Get Time
forums   
Search | Watch Thread  |  My Post History  |  My Watches  |  User Settings
View: Flat (newest first)  | Threaded  | Tree
Previous Thread  |  Next Thread
Some Challenge Forums Don't Load | Reply
Here's a link to one of the challenge forums that doesn't load for me: https://apps.topcoder.com/forums/?module=Category&categoryID=36554

Here's a link of what I see: http://i.imgur.com/PiVZbXi.png
No threads or anything.

It's a little inconvenient because all the documents for that challenge are in the forum.

It's been over 1.5 days since I've had this issue, and it's not just for that challenge. I mean, I get a lot of errors on the TC website but this one where the forum doesn't load is weird. Especially since if I go to other parts of the forum (like this section we're in right now) works fine.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
Hi OB3LISK,

Did you end up unregistering from that challenge? I don't see you registered currently.

Thanks,
Tony
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by TonyJ) | Reply
No, I'm still registered. It shows it on my end and even on the listing in the "Registrants" list.

Here's another challenge that I'm registered for but can't view the forums for (exact same problem): https://www.topcoder.com/challenge-details/30058055/?type=develop

Some challenges, I still do see the forum for though. I tried on google chrome and on firefox with no add-ons/extensions enabled.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
Please try the forum for https://www.topcoder.com/challenge-details/30058055/?type=develop now.

Thanks.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by TonyJ) | Reply
You should be ok on the first challenge you mentioned now too.

Thanks,
Tony
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by TonyJ) | Reply
Oh it works for me now, thanks.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
So uhm. Different kind of error message. I got this one a while ago too (months ago) but figured it was a temporary thing. But it's seeming more and more like it's only errors that I see? Or at least, TC isn't aware about.

Challenge: https://www.topcoder.com/challenge-details/30058105/?type=design

Am I registered? Yes.

When I click the "challenge discussion" button to see the forum: http://i.imgur.com/Kev6RP0.png

It's a different type of error message than I previously mentioned in this thread.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
Looks like it should be https://apps.topcoder.com/forums/?module=ThreadList&forumID=612553
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by vbailey) | Reply
Oh wow that link works for me. Thanks.

I guess the link in the challenge listing is invalid/broken then. This is the link I was clicking to get to the forums: http://i.imgur.com/olg4Gg6.png
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
I'm having the same issue as listed in the first post of this thread. For this challenge: https://www.topcoder.com/challenge-details/30058477/?type=develop

I can't see the threads (or anything) in that forum. And I can't even load the general "Development Forums" forum.

Can you tell me the forum URL? Or work whatever magic you did last time? Thanks.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
I feel a little bad asking for help again, so I made a quick gif of what I'm doing so if you have a suggestion on how to actually load the forum, you can tell me. Here's what I do:

http://i.imgur.com/qZMHy3L.gif
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by OB3LISK) | Reply
You should be able to access your forum now, we're currently seeing an issue with permission sets after registration.
Re: Some Challenge Forums Don't Load (response to post by vbailey) | Reply
Oh it works! Thanks a bunch.
RSS